Cum se monteaza o cabina de dus cu hidromasaj?

Fiecare model de cabina este însoțită de un manual de montaj, acest manual conține informații necesare cat si desene explicative pentru un montaj corespunzător. Va rugam sa urmati indeaproape acest manual altfel riscati sa o montati gresit.  Nu o sa detaliem aici acel manual, aici vom discuta despre lucruri foarte importante care nu sunt scrise in manual, fiind informații care le-am adunat in urma întrebărilor venite de la clienții noștri.

Aceste cabine cu hidromasaj comercializate de către firma noastră NU necesita racord electric special. Asta datorita faptului ca nu are pompa electrica care sa necesite o anumita putere electrică pentru a funcționa, hidromasaj-ul se obține din modul in care sunt construite duzele, acestea sunt de ultima generație construite pentru a elimina pompa electrica!

Dezavantajul pompei electrice in afară de racordul special care se poate face doar cand casa este in construcție este acela ca necesita o anumită presiune a apei pentru a porni.  Deci in zonele unde presiunea apei este mica aceasta nu funcționează.  Apoi mai sunt dezavantaje precum zgomotul emis si consumul mare de curent.

Cabinele noastre sunt perfect economice si au avantajul ca se pot monta oriunde fără a avea nevoie de modificări importante. Astfel pentru radio, lumini, ventilatoare si leduri aceasta se poate alimenta de oriunde chiar si de la bec.

Atenție! Nu faceți improvizații pentru ca riscați sa va curentati! Întrebați sau rugati un electrician pentru racordarea la reteaua electrică a cabinei!

Totodată doresc sa va spun ca toate cabinele ata cele cu hidromasaj cat si cele simple beneficiază de suport metalic pentru cădite atât cele înalte cat si cele joase au inclus acest suport.  La ce este necesar?  Cu ajutorul acestuia puteți monta cabina fără sa mai fie nevoie de pat de sapa sau din beton.  Este știut faptul ca acest pat se deformează sau se macina in timp fapt ce duce la spargerea caditei sau chiar la dislocarea cabinei de pe poziția corecta.

Reglarea ușilor din sticlă este foarte ușoară, de reținut este faptul ca in partea superioara a cadrului din aluminiu in lăcașul unde culisează rolele există o piesa care reglează cat de mult sa se închidă usile, această piesă reglată corespunzător face ca ușile sa se închidă perfect dar sa nu permită trantirea lor, această trantire care de multe ori este accidentala duce la posibilitatea ca una dintre usi sa se spargă.  Deci reglați bine această piesă si nu veți avea probleme de trantire.

Daca garniturile nu vin etanș acestea se pot regla foarte usor! Ele sunt montate pe ușile din sticlă prin împingerea, aceasta împingere cu mana poate sa lase zone unde nu a fost introdusa pana la capăt si astfel aveți acele spații.  In cazul acesta va recomandam sa scoateți garnitura si sa o montați cu usa scoasă pusa pe o zona dreaptă, culcata pentru a obține o presiune mai mare la montarea ei pe cantul sticlei. Asa ușile se vor închide perfect.

Vom contiuna aici cu sfaturi despre montarea unei cabine de dus cu hidromasaj in functie de intrebarile primite de la clientii nostrii.